Info
Deplasare gratuita in Bucuresti.
Oferim garanție pentru serviciile prestate.
Contact
Contact: Reparatii echipamente electronice
www.reparatii-tv.com
Bucuresti, Romania

Email: contact@reparatii-tv.com
Telefon: 0721 174 904
 
Program de lucru:
Luni-Sambata 900-2100
Duminica Inchis

Reparatii televizoare

  Suntem un service specializat aflat in permanența la curent cu noutațile de ultima generație din domeniul reparațiilor televizoare, reparații electronice audio si video. Va oferim posibilitatea remedierii celor mai costisitoare defectiuni cu preturi care ajung pana la 25-30% din valoarea achizitionarii unuia nou.Ofera-i o sansa televizorului tau !

Reparațiile efectuate si garanția sunt asigurate de specialisti cu o inalta pregatire profesionala si cu o experiența vasta in domeniul de service tv, reparații electronice.

Cartea noastra de vizita o reprezinta cei peste 25 000 clienți mulțumiți de serviciile noastre.Ținand cont de propunerile si nevoile d-voastra am dezvoltat o echipa de intervenții rapide disponibila sa soluționeze reparațiile de televizoare in maxim 12 ore de la solicitare.

-Efectuam service televizoare orice marca, model (lcd, plasma,led,smart) la domiciliu in Bucuresti si in localitațile limitrofe-Ilfov.

-Asiguram servicii de instalare si punere in funcțiune televizoare.

     Cum se procedeaza ?

  Activitatea de reparații televizoare presupune intotdeauna o investigație primara de diagnoza.Dupa manifestarea defectului si efectuarea masuratorilor electrice specifice se depisteaza componentele defecte.

  In urma constatarii se comunica costul lucrarii.Acesta se stabileste in funcție de valoarea pieselor care vor trebui inlocuite si complexitatea manoperei.

  De exemplu pentru generațiile noi de tv lcd,plasma reusim sa optimizam de cele mai multe ori costurile reparațiilor prin depanarea si inlocuirea la nivel de componenta.In acest mod se pot reduce prețurile cu pana la 50%-60% fata de inlocuirea clasica la nivel de placa sau modul.

  Pentru mai multe informații specifice problemei d-voastra va stam la dispoziție.

     

                             “ Calitatea serviciilor la prețuri avantajoase este deviza noastra.”