Info

Deplasare gratuita

Calitate
Experiența si calitatea serviciilor la prețuri avantajoase reprezinta misiunea noastra.

Garantie
Oferim garanție de 12 luni pentru serviciile prestate.

Contact
Contact: Reparatii echipamente electronice
www.reparatii-tv.com
Bucuresti, Romania
Email: contact@reparatii-tv.com
Telefon:  0721 174 904
  
 Program de lucru:
Luni-Sambata 900-2100
Duminica Inchis

                  LG Philips Sony

Reparatii televizoare,Reparatii tv/service tv la domiciliu

Reparatii electronice audio video

Telefon: 0721 174 904 <<click apelare rapida

Reparatii echipamente electronice audio-video-TV

  -Reparatii televizoare- autorizat orice marca la domiciliul clientului situat in Bucuresti si Ilfov.

  Asigurăm service pentru orice model de televizor:LED,LCD,SMART,PLASMA.

  Pentru a vă oferi un service rapid dispunem în permanență de stocuri componente și de asemenea suntem într-o directa colaborare cu importatorii direcți de piese de schimb.

  Nu mai este nevoie să te deplasezi și să aștepți zile sau saptamani pentru ca produsul să-ți fie reparat. Beneficiezi de urmatoarele avantaje:

     Preluam imediat comanda d-voastra și intervenim in general in maxim 12 ore de la solicitare.

     Asigurăm deplasarea la domiciliul clientului.

     Constatarea(diagnoza) se efectueaza pe loc in urma careia se stabilește prețul lucrarii. In majoritatea cazurilor reparația se poate efectua la prima vizita.

 Executăm reparații si service pentru toate mărcile comercializate la noi in țară: AKAY, ALLVIEW, ARCTIC, BEKO, BLAUPUNKT, BLUESKY, BUSH, CLAYTON, DAEWOO, DENON, EBODA, EUROCOLOR, EUROSKY, EUROVISION, FUNAI,GRUNDIG, GUT SCHNEID, HITACHI, HYUNDAI, JBL, JVC, KEF, LG, MYRIA, NAD, NEO, ONKYO, ORION, PANASONIC, PHILIPS, PIONEER, PROVISION, SAMSUNG, SANYO, SCHNEIDER, SHARP, SONY, SPECTRAL, SUPRA, TELETECH, THOMAS, THOMSON, TOSHIBA, VERYO, VESTEL, WATSON, YAMAHA, etc.

Efectuam reparații in Bucuresti și in urmatoarele localitati limitrofe-Ilfov: 1 Decembrie, Balotesti, Baneasa, Berceni, Bragadiru, Branesti, Buftea, Catelu, Cernica, Chiajna, Chitila, Ciolpani,Clinceni, Corbeanca, Glina, Magurele, Mogosoaia, Otopeni, Pantelimon, Pipera, Popesti Leordeni, Rosu, Snagov, Tunari, Voluntari.

Simplu si comod ! Contactați-ne telefonic sau trimiteți un mesaj pentru a ne preciza tipul, respectiv modelul aparatului și o scurta descriere a defectului in vederea programarii pentru intervenția de constatare si reparație la domiciliu.